love u syg

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 18 February 2012

ain eppy sngt2

hye assalamualaikum...ary ni,, ain rse ain rajin sngt2 .. nak update blog,,
sbb ain nak share vdeo n gambr2 ni dgn korg,, huhhhh,, nak taw x vdeo n gmbr ape ??? huhu,,
semestinye la gmbr kwn2 yg ain syg,,, xkan gmbr bf plak,,, ain xde bf la,,,
cz ain tkot da nak percye laki ,,, huhuhu,,,


ok ,,, first ain nak upload vdeo kwn2 ain,, dorg wt vdeo ni time xde ckgu,,, time bosan la snang cte,,, tngk taw,,huhu

video
ok,, huh,, ni die vdeo nye ,,nak taw x spe name artis 2 org ni?? heheh ... yg rendah2 tu wany aka setty
yg tinggi2 tu syidah aka peah ,,,tngk tu,, eppy btl,,, hehehhe,,


ok,, ni plak gambar2 bff ain,, ain syg dorg taw,, snang cte dlm aty ain ni,, dorg ain syg after fmly ain
huhuhu,,,, ok,, ni eydah,, yg dlm vdeo tu,,, die kan ,, ske mendiamkan dri,, tp,, kalo da eppy gile ,,cm dlm vdeo tu la jdnya,, ske gila kan ,,, hHHAHAHA,,




hahahahha,,,ni plak azam,, haishh,, die ni nakal gile dlm klz,,, tp die comell,, hehhe,,, die ske nyanyi taw,,, sdp sore die,, lg2 kalo die ngaji ,, haishh,,, nk rebah rsenye,, hahhahah...




ok,, ni myra ,, die da berpunya taw,,, die ni ,, comel je,, rmai yg mint die at dlm kls taw,,, hehhehbest juga kwn dgn die ni,,, hurmm,, kehidupan kteorg sme taw hurm,,, sdh :(



ok,, nampak ni,, tu haa,, yg first skali start dri kiri,, haaaa,, tu la wany,,, die tu mulot die becokk ,, heheh ,, tp ain ske tngk die berckp,, cz die  cm cousin ain taw,,,die ni,, slalu wat lawak,,, die yg slalu menceriakan ary2 kami,,
die  ske  ckp kat ain cm gini " sbnrnya,, abg,,abg,, abg,, abg syg ain " haha,, pastu ,, tngk la cm ner ain pnye ktawe,,, cm nak gile,, hahah ,, die mmg terbaek la,, ain pon ske share story,, prob dgn die ,, cz die memahami kteorg,,,die da mcm akak ain walaupon kiteorg sbye,, kan setty, hahha,,,






ok,, ni plak ,, kwan baik ain juga,,, die cntek taw,, tp,, die sngt garangg,, grrrrr!! sumpah,, tkot dgn die,,
tp kalo kple gila2 die da smpai,, haishhh,,, jgn fkir malu la,,, jom tawe bermai2,, heheh,, ade2 je kan,, sory ye mak tri kuh,, heheh,,, xpernah lg dpt mak tiri secute die nih,,, kalo korg nk taw ,, ain ni kwn dgn die sblm skola lg taw,,, ain xingt la,, mse tu umo brape,,,tp ape yg pnting ,,, time ain knl die ue ,,,kteorg otw blik perak sme2 ,,, umm,, ade ke ptot,, die nak ggt sye,,, hurmm,, sob,, sob:(,,,hahah,,
xde la,, die main2 je tuh,, heheh,,





APE PON,, KORG MMG TERBAIK LA,,, MSTI RNDU KAN BLA DA XSKUL NANTI,,, SUMPAH,, KALO BOLA XNAK BERPISAH DGN KORG,, KALO BOLE NAK MSOK "U" YG SME ,,, HURM,,,, INGT TAW,,, KITE SME2 MENGEJAR IMPIAN UNTUK MNJDI PELAJAR  DI "UMS"






No comments:

Post a Comment